Izdvajamo ponude za Vas

kamera

Video nadzor

Sistemi za video nadzor su postali nužnost današnjice kako u poslovnim objektima gde su skoro neizbežni, tako i u privatnim objektima za sve one koji žele da se osećaju sigurno u svom domu. Ne samo da pružaju sigurnost, prikazivanje kamera je takođe efikasno jer deluju i kao odlično sredstvo za odvraćanje od protivprovalnih radnji.

IP interfoni

Sistem sadrži glavni modul sa kamerom i nekoliko modula za proširenje kao što su tastatura, RFID čitač kartica, displej modul itd. Na vama je da odaberete koji modul želite da koristite! Imate kontrolu nad ulazom bilo da se radi o kući, stambenoj zajednici, poslovnom obejktu.

Detektori i senzori

Senzori i detektori su uređaji koji otkrivaju upad. Najčešće korišćeni senzori: pasivni infracrveni detektori (PIR) nude pristupačnu i efikasnu funkcionalnost; mikrotalasni detektori; infracrvene barijere detektuju prisutnost provalnika emitovanjem infracrvenih snopova, gde ti snopovi mogu biti prekinuti; detektori loma stakla; dimni, toplotni i detektori ugljen-monoksida; vibracioni detektori.

Alarmne centrale

Zaštitu od neovlašćenog upada/ulaza u objekat ili neku drugu oblast, šaljući signal o nepoželjnim delovanjima. U ponudi za vas imamo male alarmne sisteme zaštite koji mogu da naprave buku i oteraju provalnika ili komplikovaniji sistemi sa video nadzorom i kontrolom.

kamera

Alarmne sirene

Najpopularniji sistem zaštite,

Ovaj sistem zaštite podrazumeva:

Sirene i / ili treperenja svetla. Sirene imaju dvostruko dejstvo, da upozore vlasnika da je došlo do upada i da zastraše provalnika. Postoje bežične i žične, sirene za unutrašnju i spoljašnju montažu.

kamera

HD kamere

Ovaj sistem zastite podrazumeva: HD-TVI kamere Vam pružaju sistem video nadzora bez seckanja i zamrzavanja slike, bez ikakvog kašenjenja.

HD tehnologija nudi kvalitet slike sličan onom kod IP video nadzora u HD (720p) i Full HD (1080P) rezoluciji, prenos slike je preko koaksijalnih kablova pa je veoma lako zameniti postojeći analogni sistem i imaju dosta nižu cenu u odnosu na IP kamere, a MNOGO bolji kvalitet slike nego stare analogne kamere.

Za snimanje, HD-TVI sigurnosne kamere moraju se koristiti sa kompatibilnim DVR uređajem.

IP kamere

Ovaj sistem zastite podrazumeva:

Prednosti IP kamere su brojne:

Savremene IP kamere visoke definicije snimaju mnogo više detalja od CCTV kamera, bežična IP kamera omogućava da bude montirana bilo gde, smanjeni zahtevi u velikim sistemima (mnogo kamera) jer se sve kontroliše putem računara, posobnost za implementaciju na bežične mreže i jednostavno proširenje postojećeg sistema, podrška za razne rezolucije kao što je 1920×1080, progressive scan omogućuje da se slika vidi u boljem kvalitetu od video izvora

Tex Home D.O.O.

Ukoliko imate pitanja, možete da nam postavite.

Dodatna ponuda

Iz kataloga ponude, možemo da vam ponudimo i:

HD VIDEO INTERFONI

HD video interfoni imaju atraktivan i moderan dizajn, a koriste se za dvosmernu komunikaciju, otvaranje električne brave i video nadzor ulaznih vrata.

MODULARNI INTERFONI

Kompletni paket sadrži glavni modul sa kamerom sa nekoliko modula za proširenje, u rasponu od tradicionalnog naziva i tastature do čitača kartica i indikatorskih modula, pružajući kupcima obilje funkcionalnosti.

WI-FI KAMRE

Sve WiFi kamere mogu da se povežu na bilo koji Hikvision NVR jer su kompatibilne sa svim modelima, ali mogu i da se koriste samostalno i da se njihovo snimanje prati putem Geo-vision aplikacije na telefonu/tabletu.

DVR

DVR takođe možete povezati na mrežu i internet što Vam omogućava da snimcima pristupate i sa udaljene lokacije putem računara ili mobilnog telefona.

Najčešća postavljena pitanja

  • To su uređaji koji su integrisani u jednu celinu, tj. sistem i putem elektronske mreže oni komuniciraju sa centralnom kontrolnom jedinicom i šalju signale o eventualnim pokretima i promenama, koje detektuju putem senzora.

  • Svi alarmni sistemi, nezavisno od toga da li se nalaze u kući, stanu ili poslovnom prostoru rade na istom principu tako što osiguravaju određene tačke kao što su prozori, vrata, ili neka druga mesta sa vrednim stvarima.

  • Alarmni sistemi osiguravaju ulazne tačke, odnosno mesta koje omogućavaju pristup kući, stanu ili radnom prostoru, senzorima koji komuniciraju sa glavnom kontrolnom jedinicom ili komandnim centrom koji je instaliran negde unutar stambene jedinice

  • Centralna kontrolna jedinica, senzori za vrata i prozore, senzori za registrovanje pokreta, video kamere, Zvučne sirene i alarmi, znakovi za dvorište i nalepnice.

Najtraženije iz ponude

Iz našeg kataloga ponude, ovo su najtraženiji alarmni sistemi:

Najtraženije iz ponude

Senzori

Najtraženije iz ponude

HD kamere

Najtraženije iz ponude

IP kamere

Najtraženije iz ponude

Wi-fi kamere

Tex Home D.O.O.

U radu koristimo iskustva koja smo sticali od 1998. godine. U to vreme smo mogli da ponudimo samo mali segment CCTV palete. Sada je naša ponuda proširena na kompletnu opremu za profesionalne sisteme tehničke zaštite, a nabavljamo je od oko 20 vodećih svetskih proizvođača. Pod ponudom podrazumevamo da sve komponente imamo na lageru, spremne za isporuku u roku od 24h.

Cvetanova Ćuprija 109ž/4,
Beograd.

dobrivoje@texhome.org centrala@texhome.org prijavakvara@texhome.org stefan@texhome.org jasmina@texhome.org

065/28-53-235

Vaša poruka je poslata, Hvala!